Lak verzegeling

Een revolutionair en natuurlijk concept

Zwitserse wetenschappers hebben bij de ontwikkeling van het concept de natuur als voorbeeld genomen. Middels de nieuwste technologie is een bijzondere coating ontwikkeld waarmee de beste bescherming wordt verkregen op harde, niet poreuze materialen; snel en gemakkelijk toepasbaar en betaalbaar.

In de natuur beschermen vele plantensoorten hun bladeren optimaal op een natuurlijke wijze tegen regenwater. Gebeurt een roductconcept dat door zijn bijzondere werking een micron dunne coating legt dit niet dan zal de plant uiteindelijk verrotten. Waterdruppels, als gevolg van regen en dauw, komen op drops2de bladeren neer en het water vormt zich als een “kogeltje”. Dit in tegenstelling tot een onbehandeld oppervlak, waar het water zich hecht aan de ondergrond. Het water ligt dan als het ware als een plas(je) op het oppervlak.

Deze filosofie ligt ten grondslag bij de ontwikkeling van GlansProtector ®,Dit in tegenstelling tot een onbehandeld oppervlak, waar het water zich hecht aan de ondergrond. Het water ligt dan als het ware als een plas(je) op het oppervlak.tussen de ondergrond en de buitenlucht.

Wat is de GlansProtector

GlanssProtector ® is samengesteld op basis vanactieve oppervlakte polymeren met water als “drager”. Hiermee wordt een flinterdunne, onzichtbare, spiegelgladde en waterafstotende coating op het oppervlak snel en gemakkelijk aangebracht.

Deze beschermende coating is UV resistent, bestand tegen zuren en logen tot < PH 11, pekel, algen en temperaturen van -40 tot + 260 C.

Doel is om materiaal middels deze coating/film duurzaam te beschermen tegen aantasting door vuil, het materiaal waterafstotend te maken en zonder te polishen diep glanzend te maken. Het opnieuw reinigen sneller en gemakkelijker te laten plaatsvinden. Ad-life filosofie.

De toepassing is als volgt

  1. Materiaal met vuilaanslag
  2. Materiaal spoelen met water om vuil los te weken
  3. Materiaal met GlansProtector ® mengsel in soppen
  4. Glansprotector ® lost het vuil op en de polymeer moleculen hechten zich als 1 stabiele film aan de ondergrond
  5. Restanten van het sop en waswater wegspoelen met ruim water
  6. Een duurzame spiegelgladde coating beschermt nu het materiaal.
  7. Herhalen om beschadigde coating te herstellen.

OVER CARWASH STEENAKKER

Carwash Steenakker is dé carwash en car cleaning centre van Breda. Lees hier meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

ONS WAS- EN POETSCENTRUM

Onze uiterst moderne wasstraat heeft een capaciteit van maar liefst 150 auto’s per uur, dus er zijn zelden wachttijden!

VOORDEEL EN AANBIEDINGEN

Kies ook voor de voordeelkaart! Met deze kaart rekent u vooraf uw wasbeurten af. dat scheelt u maar liefst tot 25% KORTING!

UW AUTO GLIMT NA CARWASH STEENAKKER WEER ALS NIEUW!